Тука сказав, що повернути Донбас можна без вогню
Категорія
Політика
Дата публікації

Тука сказав, що повернути Донбас можна без вогню

Тука сказав, що повернути Донбас можна без вогню
Джерело:  news.liga.net

Губернатор Луганської області Георгій Тука розповів, що він противник військових заходів, тому території Донецької і Луганської області повернуть за допомогою санкцій. Також українська сторона проведе операцію з нейтралізації ватажків ДНР і ЛНР, а також їх активних учасників, передає ONLINE.UA з посиланням на ЛІГА.net.
"Необхідна дуже потужна поліцейська операція з використанням не тільки військовослужбовців або поліції, а в першу чергу спецслужб. Їх завданням буде в найкоротший термін нейтралізувати ватажків і активних учасників", - пояснив Тука.
Також він додав, що Донецьк і Луганськ планується повернуся за допомогою дипломатичних і санкцій.
"Можлива тільки зміна (мінського, - Ред.) формату, але в підсумку ми отримаємо світ і повернемо втрачені території Донецької і Луганської виключно дипломатичними і списку санкцій заходами. Не військовими. Я противник військових заходів. Це від України вимагатиме величезних фінансових витрат, призведе до чергових невиправданих жертв з обох сторін", - вважає він.
Раніше Тука розповів, що «невідомим» в Луганській області надано допомоги на 32 мільйони гривень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?