Картер чекає схвалення НАТО плану боротьби з ІДІЛ
Категорія
Світ
Дата публікації

Картер чекає схвалення НАТО плану боротьби з ІДІЛ

Картер чекає схвалення НАТО плану боротьби з ІДІЛ
Джерело:  Associated Press

Міністр оборони США Ештон Картер каже, що він очікує від зборів більш ніж двох десятків країн, що роблять внесок у війну проти Ісламської держави в Сирії та Іраку, схвалення плану США щодо прискорення кампанії цього року, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на AP.
Виступаючи перед журналістами в четвер, 11 лютого, в штаб-квартирі НАТО в Брюсселі, Картер сказав, що він викладе деталі плану кампанії на засіданні з союзниками і партнерами НАТО, такими як Саудівська Аравія і Ірак.
Діючи таким чином, він хоче просити інші країни знайти способи збільшити або розширити свої внески - у військовій, або в іншій формі, наприклад, фінансовій.
Картер сказав, що США має намір прискорити військову кампанію і якомога швидше повернути вплив в основних опорних пунктах, зайнятих Ісламською державою в Сирії та Іраку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?