На Закарпатті активісти не пускають російські фури
Категорія
Політика
Дата публікації

На Закарпатті активісти не пускають російські фури

На Закарпатті активісти не пускають російські фури
Джерело:  Укрінформ

На всіх в'їздах у Закарпатську область активісти почали безстрокову акцію блокування російських фур, повідомляє  ONLINE.UA, посилаючись на  Укрінформ.


Перед селом Нижні Ворота Воловецького району зібралося кілька десятків учасників АТО, волонтерів, активістів, які зупиняють торговий транспорт з російськими номерами.


Деякі фури розгортаються та їдуть у зворотному напрямку, інші просто зупиняються і чекають, що буде далі. Акція проходить ввічливо і спокійно, за нею спостерігають правоохоронці.


Сьогодні ж учасники протесту заявили про створення блок-постів, де чергуватимуть, «поки російський окупант не буде визнаний країною-агресором, не отримає заборону на розміщення свого бізнесу на українській землі і поки влада не перекриє торгівлю з Росією».


Раніше повідомлялося, на кордоні з  Угорщиною та Поль щею відкриють нові пункти пропуску.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?