Найвищий хмарочос буде у Токіо
Категорія
Цікаве
Дата публікації

Найвищий хмарочос буде у Токіо

Найвищий хмарочос буде у Токіо
Джерело:  The Telegraph

Незабаром у Токіо з'явиться найвищий хмарочос у світі, висотою 1700 м, повідомляє  ONLINE.UA, посилаючись на  The Telegraph.


У Токійській бухті групи островів буде побудована найвища у світі будівля - хмарочос Sky Mile Tower, висотою в 5577 футів, або 1 700 метрів.


Японський хмарочос забезпечать оглядовими майданчиками, які будуть побудовані через кожні 320 метрів, ресторанами, готелями, бібліотеками, спортивними залами та клініками. У приміщенні можуть бути розміщені до 55 000 жителів.


Сам комплекс задуманий як екологічний. Він буде призначений для використання відхідного тепла з однієї частини будинку до іншої для підвищення ефективності використання енергії. Sky Mile Tower буде оточений групою островів, які стануть частиною Next Tokyo – экорайону, створеного для адаптації до зміни клімату.


Якщо запропоновані плани будуть схвалені, Sky Mile Tower, як очікується, буде завершена до 2045 року. Вона буде перевершувати навіть 1000 метрову Jeddah Tower в Саудівській Аравії, яку добудують у 2020 році. Сьогодні ж найвищою будівлею так і залишається Бурж Халіфа – 828 метрів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?