Прокуратура Києва виявила пістолет і патрони Чечетова
Категорія
Події
Дата публікації

Прокуратура Києва виявила пістолет і патрони Чечетова

Прокуратура Києва виявила пістолет і патрони Чечетова

У Києві, в рамках розслідування, розпочатого за фактом незаконного виготовлення боєприпасів, проведені обшуки за місцем проживання одного з фігурантів кримінального провадження, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу прокуратури Києва.
"Під час обшуку в приватному будинку на території Дарницького району виявлено та вилучено 2 автомати АКМС, 4 пістолети, граната "РГД-5" із запалом, верстат для виготовлення патронів, більше 200 різних боєприпасів, а також приладдя для виготовлення патронів із залишками речовини, схожої на порох", - йдеться в повідомленні.
Також в приміщенні будинку вилучено дозвіл, виданий на право зберігання та носіння нагородного пістолета "Маузер К-96", сам пістолет і 10 патронів до нього на ім'я екс-депутата Партії регіонів Михайла Чечетова, який загинув 28 лютого 2015 року.

Кримінальне провадження розслідується за ч. 1 ст. 263 і ч. 2 ст. 263-1 КК України.


Місце перебування власника вилученої зброї і боєприпасів встановлюється. Досудове слідство триває.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?