Опублікований фінальний трейлер "Бетмена проти Супермена" (відео)
Категорія
Культура
Дата публікації

Опублікований фінальний трейлер "Бетмена проти Супермена" (відео)

Опублікований фінальний трейлер "Бетмена проти Супермена" (відео)

Кіностудія Warner Bros. опублікувала останній трейлер фільму "Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості", з Беном Аффлеком і Генрі Кавілл в головних ролях, передає ONLINE.UA з посиланням на ZN.UA.
У трейлері можна побачити сцени зіткнення між Темним лицарем і Людиною зі сталі. Крім того, в одній з фінальних сцен також вперше звучить репліка Чудо-жінки у виконанні Галь Гадот.
Прем'єра фільму запланована на 25 березня 2016 року.
Режисер кінострічки - Зак Снайдер, який раніше працював над картинами "Людина зі сталі", "300 спартанців" і "Світанок мерців". Музику до фільму пише Junkie XL, автор саундтрека до четвертої частини "Божевільного Макса" - "Дорозі люті". Супермен і Бетмен - герої коміксів американського видавництва DC Comics. З'явилися майже одночасно: Супермен - в 1938 році, Бетмен - в 1939-м. Вперше історію Бетмена екранізували в 1943 році, Супермена - в 1948-му.
Найбільш відомі виконавці ролі Бетмена - Майкл Кітон, Вел Кілмер і Крістіан Бейл. Крістофер Рів створив запам'ятався найбільше кінообраз Супермена.
За словами Бена Аффлека, його Бетмен відрізнятиметься від попередніх втілень: він буде старше, "озлоблений і цинічний". Аффлек назвав свого героя "американським Гамлетом".
"Бетмен проти Супермена" претендує на статус найдорожчої стрічки в історії кіно. Картина обійдеться творцям мінімум в $410 млн.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?