Президент закликав не зволікати в питаннях боротьби з корупцією
Категорія
Політика
Дата публікації

Президент закликав не зволікати в питаннях боротьби з корупцією

Президент закликав не зволікати в питаннях боротьби з корупцією
Джерело:  president.gov.ua

Президент України Петро Порошенко звернувся з листом до прем'єр-міністра, генерального прокурора і директора Національного антикорупційного бюро, передає ONLINE.UA з посиланням на прес-службу президента.
У листі глава держави нагадує, що високопоставлені чиновники - голова Держслужби зайнятості Ярослав Кашуба та заступник директора департаменту державної експертизи Держслужби експертного контролю Сергій Головатий - були затримані на отриманні хабарів.
"Розкрито причетність до корупційних дій голови Держслужби експертного контролю Юрія Терещенка - в ході проведення обшуку за місцем його проживання виявлено частину грошових коштів, які були передані напередодні Головатому в якості хабара", - йдеться в повідомленні.
Президент зазначив, що затримані чиновники вийшли на свободу і поновлюються на посадах.
"Вважаю неприйнятним бездіяльність правоохоронних органів та керівництва уряду. Чиновники, щодо яких є обґрунтовані підозри у вчиненні корупційних злочинів, повинні звільнятися з посади або, щонайменше, бути відсторонені від виконання посадових обов'язків на час проведення слідства і суду. Чекаю ефективної і результативної реакції на зазначені факти", - йдеться в листі.
Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Порошенко закликав депутатів ухвалити пакет законів для подальших реформ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?