ЄС закликав українських політиків об'єднатися і продовжити процес реформ
Категорія
Політика
Дата публікації

ЄС закликав українських політиків об'єднатися і продовжити процес реформ

ЄС закликав українських політиків об'єднатися і продовжити процес реформ
Джерело:  online.ua

Євросоюз розповів про важливість проведення реформ в Україні та зажадав звіт про боротьбу з корупцією.
Про це йдеться в заяві представництва Європейського Союзу в Україні, опублікованій на його сторінці в Facebook, передає ONLINE.UA.
У заяві, узгодженій з главами дипломатичних місій держав-членів ЄС в Україні, "Європейський Союз закликає органи державної влади і всі політичні партії України з новими силами об'єднатися заради продовження процесу реформ".
Також підкреслюється особлива важливість боротьби з корупцією в Україні.
"Зокрема, негайно необхідні конкретні і переконливі результати в боротьбі з корупцією", - йдеться в документі.
Серед головних пріоритетів дипломати ЄС визначають "прозорість відбору і призначення керівників державних підприємств та їх фінансової звітності, а також кроків, що здійснюються для приватизації або ліквідації деяких таких підприємств відповідно до програми макроекономічної і фінансової стабілізації, узгодженої з міжнародними фінансовими організаціями".
В ЄС підкреслюють, що "в цей вирішальний момент політичному керівництву України слід відкласти в сторону розбіжності і спільно зосередитися на подальшому виконанні плану реформ".
"Єдність в підтримку таких необхідних реформ повинна бути пріоритетом для всіх політичних сил", - резюмують дипломати Євросоюзу.
Як повідомляв ONLINE.UA, ЄС інвестує в свою безпеку, допомагаючи Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?