Меркель обговорила міграційну кризу з Джорджем Клуні
Категорія
Світ
Дата публікації

Меркель обговорила міграційну кризу з Джорджем Клуні

Меркель обговорила міграційну кризу з Джорджем Клуні

Канцлер Німеччини Ангела Меркель зустрілася з відомим американським актором Джорджем Клуні та його дружиною Амаль Аламуддін, щоб обговорити міграційну кризу в Європі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Європейську правду.
Голлівудський актор зараз перебуває на Берлінському кінофестивалі, де представляє фільм "Радуйся, Цезар". Клуні супроводжував екс-міністра закордонних справ Великобританії Девіда Мілібенда, який зараз очолює Міжнародний комітет порятунку, під час його 40-хвилинної зустрічі з канцлером.
Як розповів Мілібенд, на зустрічі обговорювали, що країни світу можуть зробити для вирішення міграційної кризи - "глобальної, а не тільки сирійської або німецької проблеми". Він похвалив канцлера ФРН за "лідерство і демонстрацію прикладу не тільки в Європі, але і в світі" під час кризи з біженцями.
У п'ятницю, 12 лютого Клуні має намір відвідати притулок для біженців в Берліні.
Раніше повідомлялося, що прем'єр-міністр Франції Мануель Вальс розкритикував міграційну політику Ангели Меркель.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?