Українці вважають, що демобілізованих солдатів повинні замінити контрактники - опитування
Категорія
Політика
Дата публікації

Українці вважають, що демобілізованих солдатів повинні замінити контрактники - опитування

Українці вважають, що демобілізованих солдатів повинні замінити контрактники - опитування
Джерело:  online.ua

Президент України Петро Порошенко заявив, що найближчим часом потрібно провести роз'яснювальну роботу, щоб набрати нових бійців в контрактну армію.
Зокрема, глава держави сказав, що левова частина хвилі мобілізації, яка зараз повинна бути відправлена ​​додому через демобілізацію, повинна бути заміщена контрактною складовою.
Глава міністерства оборони України Степан П олторак повідомив, що, в порівнянні з минулим роком, коли на контракт протягом місяця записувалося 200-300 чоловік, за перший місяць 2016 року таких людей було 6 тисяч.
Раніше в міністерстві оборони обіцяли, що контрактники зможуть отримати безкоштовну вищу освіту, а також виплату допомоги. Крім того, повідомлялося, що, незважаючи на важкі економічні умови, вперше в історії України грошове забезпечення військовослужбовців за контрактом буде більше середньої плати в цілому по країні.
Більшість українців також вважають, що демобілізованих солдатів в зоні проведення АТО повинні замінити контрактники, Згідно з опитуванням, проведеним редакцією ONLINE.UA, цю ідею підтримує 91% українців.




Тільки 18% жителів східного регіону країни, 8% жителів півдня і 7% представників центру та півночі України не згодні з рішенням замінити демобілізованих солдатів на військових, які нестимуть службу на контрактній основі.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?