Путіна порівняли з супермоделлю з фільму Зразковий самець
Категорія
Світ
Дата публікації

Путіна порівняли з супермоделлю з фільму Зразковий самець

Путіна порівняли з супермоделлю з фільму Зразковий самець
Джерело:  Herald Sun

Міністр закордонних справ Австралії Джулі Бішоп порівняла президента Росії Володимира Путіна з головним героєм фільму «Зразковий самець».
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Herald Sun.
Бішоп провела 20-хвилинну розмову з Путіним незабаром після того, як колишній прем'єр Тоні Ебботт пригрозив главі РФ прийомом з австралійського футболу, після катастрофи малайзійського авіалайнера в жовтні 2014 року.
Міністр каже, що вона чула, що коментар отримав відгук у кремлівських колах і таким чином отримала привід, щоб поговорити з Путіним в кулуарах.
"Він був ...спрямований на те, щоб донести свою точку зору, але вислухав мене і у нас стався сильний обмін думками. Але він був дуже привабливим і, я б сказала, в своєму роді харизматичним", - розповіла вона в ранковому шоу на каналі Channel 9 сьогодні, 12 лютого.
"Він був Зуландером, було трохи «Блакитної сталі», о так, - сказала вона, посилаючись на маньєризм героя Бена Стіллера у фільмі «Зразковий самець». - Але, на щастя, я була в змозі тримати погляд (і) в той момент один з його перекладачів побачив, що ми зчепилися поглядами, підійшов і втрутився".
Відзначимо, що на саміті Великої двадцятки в листопаді 2014 року Путін був практично проігнорований і під час ланчу сидів за майже порожнім столом.
Раніше ONLINE.UA повідомляв, що кандидат в президенти США Гілларі Клінтон назвала російського лідера хуліганом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?