Порошенко вніс на розгляд Ради пакет законопроектів
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко вніс на розгляд Ради пакет законопроектів

Порошенко вніс на розгляд Ради пакет законопроектів
Джерело:  news.liga.net

Петро Порошенко запропонував на розгляд Ради пакет законопроектів, спрямованих на боротьбу з корупцією в рамках відповідності критеріям безвізового режиму України з Євросоюзом.


Про це повідомляє  ONLINE.UA  з посиланням на  ЛИГА.net.


Законопроекти описують прозорість Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, вдосконалюють дії Національного агенства в області розшуку та управління корупційних активів, а також впроваджують рекомендації шостого доповіді Єврокомісії щодо лібералізації візового режиму з Україною.


Якщо ці закони будуть схвалені Радою на найближчому пленарному тижні, то будуть виконані всі умови, необхідні для розгляду Єврорадою і Європарламентом можливості скасування візового режиму для українців.


Раніше ONLINE.UA публікував інформацію про те, що  Кабінет міністрів прийняв зміни в пакет безвізових законів.


Також повідомлялося, що МЗС України сподівається вже до кінця 2016 року  забезпечити для громадян країни безвізовий режим.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?