Патрульні випустили 34 кулі під час нічної погоні за БМВ
Категорія
Події
Дата публікації

Патрульні випустили 34 кулі під час нічної погоні за БМВ

Патрульні випустили 34 кулі під час нічної погоні за БМВ
Джерело:  Еспресо

У Києві на ніч 7 лютого, під час переслідування правопорушників троє патрульних поліцейських використали не 77 патронів, а 34.


Про це повідомляє  ONLINE.UA, посилаючись на блог прес-секретаря Міністерства внутрішніх справ України Артема Шевченка, на сайті  Еспресо TV.
"Категорично спростовую вигадку про 77 пострілів під час нічної погоні за горезвісним BMW. Насправді, троє лейтенантів поліції разом використали 34 патрона: один зробив один постріл, другий - 22, третій - 11. Це - включаючи попереджувальні постріли", - зазначив він .
Шевченко також наголосив, що зараз не ті часи, щоб поліція грала у миролюбство, беззбройні потурання агресивним порушників. "Країна перенасичена нелегальною зброєю і вибухівкою з фронту. Війна об'єктивно збільшує рівень криміналізації суспільства", - пояснив він.
Прес-секретар МВС також додав, що якщо слідство прокуратури піде шляхом клеймування та призначення винних, якщо поліцейські будуть покарані несправедливо, то у багатьох їхніх колег "просто опустяться руки".
Раніше повідомлялося, стали відомі деталі  нічного  переслідування патрульної   поліції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?