Руководство РФ пытается разделить ЕС изнутри - Шульц
Категорія
Політика
Дата публікації

Руководство РФ пытается разделить ЕС изнутри - Шульц

Руководство РФ пытается разделить ЕС изнутри - Шульц

В рамках конференції в Мюнхені Президент Європейського парламенту Мартін Шульц заявив, що він думає, що РФ хоче і намагається розділити ЄС зсередини.


Про це повідомляє  ONLINE.UA, посилаючись на  УНІАН.
«Я повністю поділяю точку зору Петра Порошенка (президента України), що наміри російського керівництва - розділити Європейський Союз зсередини. Антиєвропейські скептики, ісламофобські, гомофобські і будь-якого роду партії дуже сильно представлені в Європейському парламенті, я слухаю їх з моїми колегами кожен день, і якщо я порівняю з риторикою партії Путіна в Росії меседжі, які вони поширюють по всій Європі, то вони однакові. І для мене це не є сюрпризом », - заявив Шульц.
На підтримку своїх слів він навів «добре відомий факт», коли французька партія Національний Фронт "отримала гроші від Росії».
Президент ЄП нагадав, що в другій половині минулого століття в Європі погодилися з одним принципом, «який може запобігти повторенню помилок першої частини століття». «Це - солідарність націй і взаємна повага. І це те, що Путін ставить під сумнів, збільшуючи кількість політичних партій в Європі, і це, між іншим, вже підвищилося до рівня урядів. У нас, в ЄС, є партії в урядах, в офісах, які ставлять під сумнів принципи солідарності, принцип взаємоповаги і міжнаціональної демократії», - підкреслив Шульц.
Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Росія заявила про початок  «холодної війни»  із Заходом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?