Росія у відповідь заблокувала пересування українських фур
Категорія
Політика
Дата публікації

Росія у відповідь заблокувала пересування українських фур

Росія у відповідь заблокувала пересування українських фур

У неділю, 14 лютого, у відповідь на дії українських активістів з блокування пересування фур з російськими номерами, Росія також заблокувала пересування вантажних автомобілів з українськими номерами,


Про це повідомляє  ONLINE.UA  з посиланням на прес-службу Мінтрансу Росії.


Як значиться в офіційному повідомленні російського міністерства, "Дія зазначених заходів буде зберігатися до врегулювання українською стороною ситуації з неправомірним блокуванням російських вантажних автотранспортних засобів на території України".


Згідно з російськими даними, українські активісти заблокували пересування близько сотні російських фур.


Як повідомляють засоби масової інформації, в одній тільки Брянської області РФ обмежено пересування 30 вантажівок з українськими номерами.


Раніше ONLINE.UA публікував новину про те, що російську фуру, водій якої відмовився зняти з неї георгіївську стрічку, активісти України  розфарбували в національні кольори.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?