Росія і НАТО не перебувають у холодній війні - Генсек НАТО
Категорія
Політика
Дата публікації

Росія і НАТО не перебувають у холодній війні - Генсек НАТО

Росія і НАТО не перебувають у холодній війні - Генсек НАТО

Генеральний секретар НАТО впевнений, що між Росією і альянсом немає холодної війни,


Про це повідомляє  ONLINE.UA  з посиланням на  Європейську правду.


Йенс Столнберг в ході інтерв'ю розповів, що відносини між НАТО і Росією не можна описати ні поняттям холодної війни, ні партнерства. За його словами, вони разом намагаються впоратися з наслідками холодної війни і налагодити мінливу сферу безпеки.


У той же час сама Росія, здається, не впевнена в такому стані речей: чого варта лише заява Дмитра Медведєва в ході мюнхенської конференції про те, що країни Західної Європи і Росія вже приймають участь в новій холодній війні.


На думку Столнберга, в разі припинення політичного діалогу з Російською Федерацією, і без того непроста ситуація стане дуже складною, але і дозволяти Росії змінювати кордони країн Європи, як вона робить, окуповувавши Україну, - не можна.


Крім іншого, ONLINE.UA також повідомляв про те, що Медведєв підкреслював важливість  термінової стабілізації ситуації в Сирії  для уникнення розв'язання тривалої війни.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?