Гороскоп на понеділок, 15 лютого
Категорія
Культура
Дата публікації

Гороскоп на понеділок, 15 лютого

Гороскоп на понеділок, 15 лютого
Джерело:  online.ua

Риби

Рибам важливо не пропустити корисну інформацію. У першій половині дня самозаспокоєність і комфорт можуть заважати вам зробити з отриманих вражень прямі висновки, але ви можете засвоїти деякі істини на несвідомому рівні. Аж до вечора можливі вдалі покупки, може залишатися високим апетит або рівень домагань, імовірна тяга до ласощів. В кінці дня зірки радять вам просівати будь-які відомості через критичний фільтр, інакше ваші плани будуть засновані на сумнівних передумовах.


Водолій

Початок дня багато Водоліїв проведуть вдома, або в обстановці, що нагадує домашню. До вечора з'являться умови і потрібний настрій для продовження шляху, можливо також успішне включення в новий цікавий процес. Активізується листування або інший вид комунікацій, з'явиться тяга до навчання, досліджень. У вашу пошту можуть надійти нові повідомлення, однак не виключено, що частина з них виявиться звичайним спамом. Може знадобитися редакція текстів та зображень, робота з електронним контентом.


Козеріг

Денні години Козероги можуть присвятити відпочинку, або заняттям, які приносять задоволення. Спроби зосередитися на складній темі, новому предметі матимуть перемінний успіх. Для інтелектуальної роботи, а також для занять, які потребують рухливості, товариськості, спостережливості, краще обрати вечір. У цей час посилиться цікавість, з'являться умови для поверхневих знайомств і обговорення останніх новин. У нових напрямках варто просуватися дрібними кроками, фіксуючи помилки і удачі.


Стрілець

Стрільцям не варто зловживати офіційними повноваженнями, а також начальницькими манерами, менторським тоном. Уранці можна взяти участь в рутинних справах нарівні з усіма. Увечері вітається демократичність у спілкуванні, припустиме скорочення (але не знищення) дистанції. Вашої загальної і професійної ерудиції може виявитися недостатньо, якщо на порядку денному принципово нова тема. У цьому випадку позиція допитливого учня буде для вас більш вигідною, ніж роль непогрішимого оракула.


Скорпіон

Ранок пройде для Скорпіонів під знаком любовної чи іншої удачі, досягнення залежатимуть від уміння знайти компроміс. В кінці дня є ризик надати надто велике значення дрібницям, на шкоду загальним змістам. Щоб ця хвилина не заступила головне, варто взяти на озброєння ясну систему координат (чіткі критерії, перевірені шаблони, офіційні рекомендації, надійні джерела). Цей підхід особливо стане в нагоді фінансистам, програмістам, медикам, дослідникам, журналістам, працівникам установ.


Терези

На початку дня великою мірою Терезам будуть властиві інертність і лінь. Стабільність, комфорт, звичка можуть виявитися важливіше нових перспектив. Наприкінці дня зросте потреба в поживі для розуму і емоцій одночасно. Ваше мислення буде невільне від деяких догм і забобонів, зате критичність вбереже вас від можливих ризиків, сумнівних знайомств, невиправданих авантюр. Може затягнутися за північ листування, розмова, процес розрахунків і перевірок, копітка і відповідальна інтелектуальна робота.


Діва

Велика частина дня для Дів психологічно комфортна. Досягнення можуть виражатися у фінансовій формі, у вигляді бонусів і заохочень за минулі заслуги, а також у вигляді любові, симпатії з боку представників протилежної статі. Не варто відкладати до вечора покупки, платіжні операції, важливий вибір. Вечір обіцяє нові цікаві перспективи, можливе кар'єрне зростання або зрушення в домашніх справах. Щоб успішно скористатися шансом, варто вчасно позбутися ілюзій і обмежити свої апетити.


Лев

Увага Левів аж до вечора може бути зациклена на матеріальних питаннях. У справах пріоритет буде відданий економічної ефективності, в стосунках - підтвердження почуттів вчинками. Увечері ваш погляд на речі стане легшим і вільним, не виключена мрійливість, проте відданість певним принципам і критеріям не дозволить вам бути обдуреними. Ви можете отримати цікаві звістки, побувати в компанії. Можливо, буде потрібно корекція планів або розрахунків, уточнення отриманих даних.


Рак

Для більшості Раків день почнеться спокійно. Очікується вдалий збіг обставин. У першій половині доби доречний рейд по магазинах, може вимагати задоволення ваше естетичне почуття, любов до смачної їжі. Є ймовірність сюрпризу, подарунка. В кінці дня у багатьох Раків з'явиться потреба відвідати мережевий простір, зайнятися навчанням або пошуками відомостей, включитися в спілкування, заглянути в словник або довідник. Вам можуть знадобитися відгуки, додаткові деталі для розрахунків.


Близнюки

На початку дня Близнюки випробують потребу в комфорті. Харчові надмірності і додаткові витрати можливі скоріше за інерцією, в продовження вчорашніх подій. Ймовірна загальмованість реакцій, лінь. Природна легкість, товариськість, кмітливість повернуться до вас ввечері. Це прекрасний час для листування, інтелектуальної роботи, знайомств. Можливі нові звістки. Не рекомендується зайва розкутість, позаяк ваша поведінка може явно чи приховано оцінюватися, контролюватися.


Тілець

Для Тельців день почнеться з потурання своїм бажанням і смакам. Можна зазирнути в магазин одягу або взуття, в салон краси, в ательє. Варто задовольнити пристрасть до певних страв, особливо ласощів, солодкого. З настанням вечора можлива неуважність, настрою і бажання можуть стати непостійними, суперечливими. В кінці дня не рекомендуються покупки, орієнтовані на ваш особистий смак. Може знадобитися додаткова інформація з нагальних робочих питань, обмін діловими листами.


Овен

Овнам зірки радять добре поснідати, оскільки недоїдання може стати прихованою причиною нервозності і проблем з концентрацією уваги протягом дня. Не варто відкладати на вечір заплановані покупки і грошові перекази. В кінці дня зросте потреба в спілкуванні. Ви можете отримати повідомлення або пропозицію, ситуація може наштовхнути вас на цікаві ідеї та висновки. Інтенсивна робота думки супроводжуватиметься розгулом фантазії, тому що цікаві дані рекомендується перевірити ще раз.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?