У Туреччині спростували вторгнення на сирійську територію
Категорія
Світ
Дата публікації

У Туреччині спростували вторгнення на сирійську територію

У Туреччині спростували вторгнення на сирійську територію

Глава міністерства оборони Туреччини Ісмет Йилмаз спростував інформацію ряда ЗМІ про введення ста турецьких військовослужбовців на сирійську територію. За його словами, ця інформація не відповідає дійсності.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.
Щодо розміщення літаків ВПС Саудівської Аравії на території Туреччини міністр зазначив, що літаки не розміщені, але це може статися вже завтра.
«Поки що ні, але вони вивчили ситуацію на місці. Прийнято рішення про розміщення чотирьох літаків F-16. Сьогодні літаків ще не було, але завтра можуть прибути. Досягнуто принципової згоди. Дано відповідний дозвіл», - сказав Йилмаз.
Нагадаємо, сирійські власті повідомили, що з боку Туреччини в Сирію увійшла колона машин, оснащених кулеметами, в супроводі озброєних бойовиків, повідомив сирійський МЗС. У Дамаску вважають, що серед них є солдати турецької армії і найманці.
Раніше повідомлялося, що глава МЗС Великобританії заявив, що Володимиру Путіну достатньо зробити всього один телефонний дзвінок для того, щоб повністю зупинити війну в Сирії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?