Україна консультується з ЄС щодо ситуації з російськими вантажівками
Категорія
Економіка
Дата публікації

Україна консультується з ЄС щодо ситуації з російськими вантажівками

Україна консультується з ЄС щодо ситуації з російськими вантажівками
Джерело:  online.ua

Міністерство інфраструктури України проводить щоденні засідання Оперативного штабу реагування, де вирішують ситуацію із забороною проходження російських вантажівок через територію України, також проводяться консультації з Єврокомісією.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Міністерства економічного розвитку і торгівлі.
"У зв'язку з ситуацією, що склалася з проходженням через територію України вантажних транспортних засобів, зареєстрованих в Російській Федерації, за результатами розгляду цього питання Мінінфраструктури ініціювало проведення щоденних засідань Оперативного штабу реагування за участю представників Мінекономрозвитку, ДФС, Держприкордонслужби, Національної поліції та інших зацікавлених органів влади. Наразі також проводяться технічні консультації з представниками Європейської Комісії та окремими державами-членами ЄС", - йдеться в повідомленні.
Як повідомляв ONLINE.UA, Україна спіймала Росію на брехні про заборону для вантажівок.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?