Одного з фіналістів "Євробачення" підозрюють у підтримці сепаратистів
Категорія
Культура
Дата публікації

Одного з фіналістів "Євробачення" підозрюють у підтримці сепаратистів

Одного з фіналістів "Євробачення" підозрюють у підтримці сепаратистів
Джерело:  ТСН

Переможець другого нацвідбору на "Євробачення-2016" Андрій Запорожець, він же SunSay, потрапив у скандал.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТСН.
Пильні користувачі Інтернету розкопали деякі факти про Андрія, які аж ніяк не йдуть йому на користь. Так, блогер Мирослав Олешко в своєму Facebook заявив, що SunSay активно підтримує сепаратистів.
"SunSay або Андрій Запорожець, який хоче поїхати від України на "Євробачення", підписаний на паблік "Новоросії" та виступає активно в окупованому Криму", - повідомив блогер.


Водночас навколо Андрія Запорожця розгорівся ще один скандал. Продюсер Ігор Кондратюк на сторінці в соцмережі звернув увагу на те, що при виборі композиції SunSay не дотримався правил конкурсу. "SunSay мені друг... Але. Пісня не підходить, тому що занадто "стара" (якщо в YouTube написано правду). Перше звучання пісень учасників "Євробачення 2016" має бути не раніше жовтня 2015 року, здається. Шкода, його виступ сьогодні був крутим", - зазначив Кондратюк.


Сам Андрій Запорожець поки ніяк не коментує інцидент.


Нагадаємо, до трійки фіналістів на другому нацвідборі, крім SunSay, потрапили групи Pur: Pur і "НеАнгели".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?