Яценюк вимагає від Росії пояснень щодо заборони пересування українських фур
Категорія
Політика
Дата публікації

Яценюк вимагає від Росії пояснень щодо заборони пересування українських фур

Яценюк вимагає від Росії пояснень щодо заборони пересування українських фур
Джерело:  Укрінформ

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк заявив, що Росія повинна пояснити, на якій підставі прийняли рішення заборонити українським фурам пересування по території РФ.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.
«Україна щойно звернулася до Російської Федерації з нотою з вимогою негайного пояснення, на підставі чого було прийнято дане рішення. До того моменту, поки Росія не надасть чітку відповідь, і це питання не буде врегульовано, тимчасові транзитні дозволи, які були видані російським вантажівкам, будуть припинені ", - підкреслив Яценюк.
Також Яценюк закликав російський уряд скасувати незаконне рішення про заборону українським вантажівкам пересуватися по території РФ.
"Я вимагаю від РФ не просто пояснення, а зняття незаконного рішення про заборону перевезень і пересування українськими вантажівками по території Російської Федерації", - сказав він.
Як повідомляв ONLINE.UA, Кремль обурила ситуація, що склалася з транзитним пересуванням російських автомобілів територією України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?