Вийшло оновлення Android 6.0 Marshmallow для Galaxy S6 і Galaxy S6 edge
Категорія
Технології
Дата публікації

Вийшло оновлення Android 6.0 Marshmallow для Galaxy S6 і Galaxy S6 edge

Вийшло оновлення Android 6.0 Marshmallow для Galaxy S6 і Galaxy S6 edge
Джерело:  itc.ua

Власники флагманських смартфонів Samsung Galaxy S6 і Galaxy S6 edge зможуть оновити прошивку до версії Android 6.0 Marshmallow, передає ONLINE.UA з посиланням на ITC.ua.
Відзначимо, до релізу нових флагманських моделей серії Galaxy S7 залишилося менше тижня.
В Samsung підтвердили початок глобального поширення поновлення до Android 6.0 з 15 лютого. Однак фактичні терміни появи нової прошивки можуть відрізнятися для різних регіонів і операторів стільникового зв'язку. Оновлення до Android 6.0 покликане підвищити стабільність і чуйність системи, а також поліпшити інтерфейс. Водночас для моделі Galaxy S6 edge реалізовані додаткові функції, що дозволяють більш повно використовувати бічні поверхні дисплея.
В Samsung також повідомили, що інші мобільні пристрої, сумісні з Android 6.0 Marshmallow, незабаром теж почнуть отримувати оновлення прошивки. Для цих моделей, що підлягають оновленню, буде зроблений окремий анонс з більш детальною інформацією.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?