Поклонська хоче заборонити Меджліс
Категорія
Політика
Дата публікації

Поклонська хоче заборонити Меджліс

Поклонська хоче заборонити Меджліс

Прокурор анексованого Росією Криму Наталія Поклонська подала в російський Верховний суд Криму позов про заборону діяльності Меджлісу кримськотатарського народу
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Українську правду.
Поклонська підписала заяву на підставі статті 9 ФЗ "Про протидію екстремістській діяльності". Копію позову вона вручила заступнику голови Меджлісу Наріману Джелялову.
Нагадаємо, Меджліс кримськотатарського народу заявив про нову хвилю репресій проти кримських татар. Про це йдеться в заяві Меджлісу в зв'язку з обшуками, які відбулися 11 лютого в анексованому Росією Криму.
Раніше повідомлялося, що 9 лютого відбулася зустріч представників Меджлісу кримськотатарського народу і Українського інституту національної пам'яті, на якій погодили список населених пунктів Криму, які будуть декомунізовані.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?