Журналісти випадково зняли російські війська під час наземної операції в Сирії
Категорія
Світ
Дата публікації

Журналісти випадково зняли російські війська під час наземної операції в Сирії

Журналісти випадково зняли російські війська під час наземної операції в Сирії
Джерело:  5 канал

У кадр відразу двох телеканалів потрапили війська РФ і бойова техніка, які зняли наступ військ Асада.
Про це повідомляє  ONLINE.UA, посилаючись на  5.ua.
Пропагандистський прокол чиновників режиму Асада дозволив журналістам виявити участину російських військ у наземних операціях в Сирії. Командування асадівськіх військ пустило пресу на свої позиції у Пальмірі, щоб з агітаційною метою продемонструвати зусилля режиму в боротьбі проти ІГ. Там підрозділи урядової Сирійської арабської армії зі змінним успіхом ведуть наступ у напрямку "столиці" терористів - міста Ракка.
Однак на камери відразу двох телеканалів - американського CNN і ліванського Al Manar - потрапили не тільки і не стільки солдати і техніка САР, скільки війська ЗС РФ. На оприлюднених сьогодні кадрах чітко видно російські БТР-82А, танки Т-90, системи залпового вогню Град, важка артилерія, вантажівки і машини управління на базі КамАЗ та ін.
Вся техніка залишається у темно-зеленому кольорі ВС РФ і камуфляжі на його базі, тоді як техніка САР - старі танки Т-55 - пісочного кольору. Також видно, що техніку обслуговують солдати у російській уніформі - переважно типу "гірка".

==0== ==0== ==0== ==0== ==0== ==0==


Вперше цей казус виявив користувач сервісу мікроблогів Twitter BM-21 GRAD, а згодом підтвердив оглядач німецького журналу Bild Юліан Ріпці.


Нагадаємо, РФ звинуватили у  запуску балістичних ракет  в Сирії.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?