У мережі наробило галасу відео з українським митником
Категорія
Культура
Дата публікації

У мережі наробило галасу відео з українським митником

У мережі наробило галасу відео з українським митником
Джерело:  online.ua

У мережу потрапило відео українського митника, який забув зняти мікрофон та дзвонив і відверто поговорив з співрозмовником. За короткий час відео подивилися більше 60 тис осіб.


Про це повідомляє  ONLINE.UA.


Глава митного посту Андрій Дворніков, тікаючи від журналістів, забув зняти петлічний мікрофон, після чого зателефонував і відверто висловився про інтерв'ю журналістам.


Чиновник почав дзвонити і просити співрозмовника винести ключі від машини і барсетку до чорного ходу, а потім поскаржився на працівників СБУ, через яких він може залишитися "крайнім".


"Давайте може в СБУ з'їздимо, нехай вони там що хочуть роблять. Виконавець там Майстерук. У мене є його телефон, я кілька разів телефонував, трубку не бере. Крайніми ми залишимося ... вже, розумієте? Неприємно. Я більше не буду ніяких інтерв'ю давати, не змушуйте мене ", - сказав чиновник співрозмовнику, забувши про працюючий мікрофон.


##### VIDEO_855550 #####


Відео: Nashi Groshi


Раніше повідомлялося, що СБУ затримала помічника судді і митника, які займалися  незаконним продажем  бурштину

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?