Нічна погоня в Києві: в поліції пройде обшук
Категорія
Політика
Дата публікації

Нічна погоня в Києві: в поліції пройде обшук

Нічна погоня в Києві: в поліції пройде обшук
Джерело:  online.ua

Сьогодні прокуратура проводить обшук в управлінні патрульної поліції Києва в зв'язку зі смертю підлітка внаслідок нічного переслідування 7 лютого.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав депутат від Батьківщини Ігор Луценко, передає ONLINE.UA.

"Тільки-но спілкувався з в.о. прокурора Києва Олегом Валендюком. Прокуратура зараз, в рамках кримінальної справи про загибель пасажира від пострілів поліцейського, проводить обшук в Управлінні поліції Києва", - написав Луценко.

Інформацію підтвердили в управлінні Нацполіції столиці.

Як повідомляв ONLINE.UA, вночі 7 лютого в Києві патрульна поліція обстріляла автомобіль, який порушив ПДР, в результаті чого загинула одна людина. Пізніше з'явилися подробиці цієї справи. Поліцейські, які брали участь в переслідуванні, були відправлені на психологічну реабілітацію. Також повідомлялося, що мер Києва Віталій Кличко вважає подію хорошим уроком для «мажорів і любителів випити за кермом».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?