Передсерійна версія спорткупе Alpine була представлена компанією Renault (фото)
Категорія
Авто-мото
Дата публікації

Передсерійна версія спорткупе Alpine була представлена компанією Renault (фото)

Передсерійна версія спорткупе Alpine була представлена компанією Renault (фото)
Джерело:  Мотор.ru

На заході в Монте-Карло було представлено спорткупе Vision фірми Alpine, яка належить компанії Renault, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Motor.
За словами представників Alpine, в товарному спорткарі «збережеться 80 відсотків стилістичних рішень, використаних на концепті». Прем'єра серійного купе відбудеться в другій половині 2016 року (імовірно, на Паризькому автосалоні), а його продажі стартують в 2017 році.

Купе, маса якого складе 1100 кілограмів, отримає середньомоторну компоновку. Очікується, що його укомплектують «турбочетвіркою» від хот-хетча Renault Clio RS, робочий об'єм якої збільшать з 1,6 до 1,8 літра. На стандартній версії цей агрегат видаватиме близько 250 кінських сил.

Згодом у моделі з'явиться «заряджена» RS-модифікація, віддачу мотора якої доведуть до 300 сил. Форсований двигун обзаведеться іншою головкою блоку циліндрів і модернізованою системою охолодження.


Мотор поєднуватиметься з двохдіапазонною роботизованою трансмісією з двома зчепленнями з можливістю перемикання ступенів підрульовими пелюстками. В Alpine стверджують, що час розгону з нуля до ста кілометрів на годину складе менше 4,5 секунди.







Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?