Провал відставки Кабміну: Яценюка і Порошенко звинуватили в змові
Категорія
Політика
Дата публікації

Провал відставки Кабміну: Яценюка і Порошенко звинуватили в змові

Провал відставки Кабміну: Яценюка і Порошенко звинуватили в змові
Джерело:  online.ua

Після того, як в Раді не вдалося зібрати достатньої кількості голосів для відставки уряду, главу Кабміну Арсенія Яценюка і президента України Петра Порошенка звинуватили в змові.


Про це заявив заступник голови фракції БПП Мустафа Найєм у своєму Facebook, повідомляє  ONLINE.UA.


"Те, що відбулося сьогодні в залі, і події минулого тижня були добре зрежисованим спектаклем", - так прокоментував голосування в Раді за прийняття резолюції про недовіру до уряду Найєм.


На думку Найєма, кількість голосів за відставку уряду Яценюка ретельно змінювалася за допомогою дзвінків від оточення Яценюка і адміністрації президента. Протягом дня засідання в фракції БПП кількість голосів за законопроекти знаходилася в межах 110-127, у той час як за відставку Яценюка віддали свої голоси 97 депутатів.


Найєм зробив заяву про те, що 30 голосів депутатів БПП зникло не без втручання адміністрації президента і керівництва фракції.


Раніше ONLINE.UA повідомляв, що парламент визнав роботу Кабміну незадовільною, але  уряд на чолі з Яценюком відправляти у відставку не став.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?