Кіра Найтлі зіграє Катерину Велику
Категорія
Культура
Дата публікації

Кіра Найтлі зіграє Катерину Велику

Кіра Найтлі зіграє Катерину Велику

Кіра Найтлі може зіграти в біографічному фільмі Барбари Стрейзанд, сюжет якого зосереджений на шлюбі Катерини II з Петром III, який став для неї щаблем до влади.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ZN.UA.
Режисером фільму виступить Барбара Стрейзанд, а продюсером - Гіл Неттер ( "Життя Пі"). Сценарій фільму, написаний Крістіною Лорен Андерсон, в 2014 році був визнаний кращим серед запущених у виробництво.
У центрі сюжету картини виявиться молода Катерина, якій тільки належить зійти на престол.
Найтлі була двічі номінована на "Оскар" за фільми "Гра в імітацію" і "Гордість і упередження". Її останньою роботою в кіно став "Еверест", незабаром актриса приступить до зйомок у фільмі "Побічна краса" з Уіллом Смітом.
Стрейзанд виступила в ролі режисера трьох фільмів. Її дебютом став "Єнтл" (1983), потім вона випустила фільм "Повелитель припливів" (1991) і "У дзеркала два обличчя" (1996). В цілому її фільми зібрали 14 номінацій на премію "Оскар".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?