НАБУ спіймали прокурора на дачі хабара: опубліковано відео
Категорія
Події
Дата публікації

НАБУ спіймали прокурора на дачі хабара: опубліковано відео

НАБУ
НАБУ спіймали прокурора на дачі хабара: опубліковано відео

Національне антикорупційне бюро опублікувало відео того, як прокурор Генеральної прокуратури України намагався домовитися про отримання посади в НАБУ.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу НАБУ.
17 лютого прокурор Генпрокуратури намагався за 10 тисяч влаштуватися на роботу в Антикорупційне бюро.
"Затримання стало можливим завдяки активній участі та відповідальній громадянській позиції членів ОО ВО «АвтоМайдан», представники якої входять до складу Ради громадського контролю при НАБУ, а також організованим і належним чином спланованим спільним слідчих дій детективів НАБУ і прокурорів САП, в тому числі проведеним негласним (слідчим) розшуковим діям№, - йдеться в повідомленні прес-служби відомства.



Директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник підкреслив, що Набір персоналу в НАБУ відбувається шляхом відкритого та прозорого конкурсу.
Раніше ONLINE.UA писав про те, що європейські партнери допоможуть співробітникам НАБУ облаштувати спеціальні кімнати для допитів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?