Нардеп "захопила" машину біля Ради: опубліковано фото
Категорія
Політика
Дата публікації

Нардеп "захопила" машину біля Ради: опубліковано фото

Нардеп "захопила" машину біля Ради: опубліковано фото
Джерело:  online.ua


У мережі з'явилося фото того, як біля Верховної Ради України народний депутат від "Народного фронту" Тетяна Чорновіл "захопила" машину.


Про це повідомляє Hanna Hrabarska на своїй сторінці в Facebook, передає

ONLINE.UA

.


"Народний депутат Тетяна Чорновіл, і без того відома своїми ексцентричними вчинками, сьогодні побила всі рекорди", - пише дівчина.


"Біля ВРУ був припаркований автомобіль з гучномовцями, який щодня їздить по центру і віщає про "заслуги" депутата Пашинського. Депутат Чорновіл, витягнувши водія, залізла на переднє сидіння через відкрите вікно і закрилася в машині", - додала вона.


"Що робити далі - впевнена, депутат не продумала. Навколо самозахопленого транспортного засобу утворився міні-мітинг. Приїхала поліція і, про всяк випадок, комунальні служби і навіть швидка допомога. Мітинг триває вже близько 40 хвилин-години. Наслухатися там можна багато про суспільне і особисте життя вищезазначених народних обранців і Народного Фронту загалом", - резюмувала вона.


Як повідомляв ONLINE.UA,

Рада ухвалила два «безвізових» закони

: закон про внесення змін до Кримінального та Кримінально-процесуального кодексів щодо процедури арешту майна та спеціальної конфіскації та закон про прокуратуру - другий з трьох останніх законів, необхідних для встановлення безвізового режиму з Євросоюзом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?