Гороскоп на п'ятницю, 19 лютого
Категорія
Культура
Дата публікації

Гороскоп на п'ятницю, 19 лютого

Гороскоп на п'ятницю, 19 лютого
Джерело:  online.ua

Риби

Рибам не варто лінуватися і упускати можливості. Натхнення, внутрішня стійкість і хороша підтримка гарантують вам удачу. День підходить для контакту з іноземними особами та установами, укладання угод, просування ідей, відновлення знайомства, партнерства. Успіх не тільки дасть вам моральне і матеріальне задоволення, а й підвищить самооцінку, віру в себе і в майбутнє. На цьому тлі зросте амбітність, може з'явитися бажання вступити в протиборство з авторитетним противником.


Водолій

Сьогодні багатьом Водоліям піде на користь емоційний струс. Саме він подарує вам натхнення, необхідне для швидких дій, знищить або знизить страх перед ймовірним ураженням. Незважаючи на можливі труднощі, це день удачі. Зокрема, він ефективний для роботи над помилками, для повторної спроби в будь-якій складній для вас області. Приступивши до старих проблем із новим настроєм, ви можете виявити, що «робили з мухи слона», а насправді, завдання вирішується дуже просто.


Козеріг

Козероги зможуть зберегти завойовані раніше переваги, отримати перевагу або утримати нейтралітет в складній ситуації, отримати користь з потенційно небезпечної зустрічі, складного діалогу. Щоб отримати більше, вам варто проявити далекоглядність, закликавши на допомогу свою освіту або життєвий досвід. Цей день дозволяє вам не тільки зміцнити нинішні позиції, але і створити базу для подальшого розширення свого впливу. Можливо, ви не до кінця використали свої знання, вигідні зв'язки або таланти.


Стрілець

Стрільцям вдасться подолати труднощі внутрішнього або зовнішнього характеру. Якщо ви все зробили правильно, криза дасть імпульс до нових успіхів. День створює передумови для реанімації бізнесу, ресурсів або відносин. Може виявитися важливою підмогою чиєсь співчуття на вашу адресу, підтримка близьких, фінансове підживлення, заступництво, ідеологічне або духовну єдність з людиною або групою. Якщо ви перебуваєте далеко від будинку або розвертаєте великий проект, вам стане в нагоді симпатія земляків.


Скорпіон

Зірки усувають перешкоди зі шляху Скорпіонів, що дозволяє представникам знака розгорнути повномасштабну компанію на захист своїх інтересів і зібрати приємні плоди своєї активності. Віддачу можуть принести не тільки індивідуальні зусилля, але і колективні дії. Відмінною базою для успіхів можуть стати колишні вкладення і починання. На вашому боці опиниться закон або впливова людина. Це прекрасний день для відстоювання прав, просування ідей, розширення володінь, тренування витривалості.


Терези

Терези знайдуть вдалий вихід з нештатної ситуації. Ця доба дозволяє задіяти альтернативний сценарій або додаткові ресурси, отримати вигоду від колишніх інвестицій, запасного таємного джерела. Допомога може прийти від родичів, співвітчизників, старих знайомих. Ви можете скористатися службовим становищем, підтримкою покровителя, позиціями в співтоваристві, вирішити питання з житлом, фінансуванням, спадщиною, уникнути кари, зберегти за собою будь-які важливі перспективи і привілеї.


Діва

Дів чекає вдала доба. У більшості представників знаку збережеться високий рівень домагань, проте реальний масштаб успіхів і отриманої винагороди залежатиме не тільки від наявності амбіцій. Багато досягнень будуть обумовлені рівнем авторитетності або фактом належності до впливової організації, перспективного експериментального проекту, актуального ідеологічного напрямку. Багатьом Дівам нададуть неоціненну допомогу друзі, родичі, вірні учні і послідовники.


Лев

Левам не варто надавати своїм діям публічному розголосу. Найзначніші перемоги ви сьогодні отримаєте в сфері, закритій від сторонніх цікавих очей - наприклад, у приватному житті, або в бізнесі, пов'язаному з наданням приватних послуг. Найближчим часом політика скритності може мати для вас велике значення, особливо, якщо вам є, що приховувати. Не завадить вже зараз перевірити надійність охоронних систем, упевнитися в міцності територіальних, психологічних, інформаційних та інших кордонів.


Рак

У Раків сьогодні відмінні перспективи. Це прекрасний день для менеджерів і бізнесменів, спортсменів і тренерів. Ви можете зайняти впливову позицію в близькому оточенні, вдало проявити ініціативу в любовній сфері. Багато Раків протягом доби встигнуть поєднати поточні справи з вирішенням нагальних особистих потреб. Якщо ви не в кращій формі або сумніваєтеся в своїй компетенції, частину завдань можна перекласти на помічників, яких вам буде нескладно знайти серед знайомих або найняти за погодинну плату.


Близнюки

Близнюкам зірки радять налаштуватися на активний лад і постаратися використовувати наявні можливості з максимальною вигодою. День підходить для розвитку налагодженого бізнесу, для комплексного вирішення різноманітних домашніх питань, від комунальних платежів до ремонту. Вдало пройдуть операції в уже відомих напрямках, в тому числі в сфері нерухомості. Можна компенсувати збитки від непередбачених витрат. У багатьох ситуаціях дня вам допоможе особисте знайомство, сімейна чи інша протекція.


Тілець

Тельці можуть розраховувати на стабілізацію обстановки і отримання очікуваного результату від будь-яких зусиль. Сьогодні сходять нанівець непередбачувані ситуації. Можна діяти в звичному стилі, а іноді і в «автоматичному режимі», займатися паралельними проектами. Можлива віддача від колишніх творчих знахідок і укладених раніше ділових союзів. У поточних справах буде нескладно знайти союзників, зокрема, ви можете вдатися до допомоги родичів, сусідів та інших представників вашого близького кола.


Овен

Поведінка Овнів аж до ночі буде тісно пов'язана з емоційним станом. Важливі контакти з родиною, домочадцями, в діловій сфері - з тими, кому ви довіряєте. Завдяки такому вибору кола спілкування ви знайдете точку опори, отримаєте душевну підтримку, зможете побачити максимальну віддачу від своїх зусиль. День підходить для прихованого зміцнення позицій, розширення та облагородження особистої території, а також освоєння додаткових корисних навичок і прийомів (ділових, фізичних, психологічних).

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?