Яценюк каже, що знає, як повернути $1,5 мрлд з активів Януковича до держбюджету
Категорія
Економіка
Дата публікації

Яценюк каже, що знає, як повернути $1,5 мрлд з активів Януковича до держбюджету

Яценюк каже, що знає, як повернути $1,5 мрлд з активів Януковича до держбюджету
Джерело:  Укрінформ

Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк розповів, як можна спростити процес конфіскації заарештованих $1,5 млрд з активів диктатора-утікача Віктора Януковича.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.
"1,5 млрд американських доларів арештовані і перебувають в Ощадному банку України, але по них немає протягом 2-х років судового рішення про конфіскацію. Прошу органи прокуратури і всю українську правоохоронну систему, нарешті, довести цю справу до кінця, конфіскувати ці активи, ми одразу їх перерахуємо в Державний бюджет", - сказав Яценюк.
"І прошу підтримки парламенту щодо прийняття окремого закону, щоб спростити органам прокуратури виконання їх функції по конфіскації цих коштів", - додав він.
За його словами, ці кошти підуть на підвищення соціальних стандартів, фінансування армії і програм щодо зайнятості населення.
Як повідомляв ONLINE.UA, глава міністерства закордонних справ України Павло Клімкін повідомив про стратегію щодо боргу Януковича в $3 мільярди. За словами міністра, Україна доводитиме, що цей борг є хабарем «і за формою, і за змістом».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?