Ван Гал пояснив чергову поразку МЮ законом Мерфі
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ван Гал пояснив чергову поразку МЮ законом Мерфі

Ван Гал пояснив чергову поразку МЮ законом Мерфі
Джерело:  BBC

Головний тренер Манчестер Юнайтед пояснив поразку своєї команди в 1/18 Ліги Європи від датського Мідтьюлланда законом Мерфі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ВВС.
«Я думаю, що ця поразка пояснюється законом Мерфі. Коли перед матчем ваш голкіпер стає чотирнадцятим в списку травмованих гравців, то це не зовсім звичайний початок матчу. Багато що відбувається в головах футболістів. Перший гол ми пропустили після рикошету, неймовірно! Це занадто!", - сказав голландець в післяматчевому інтерв'ю.
Наставник манкуніанців визнав, що в другому таймі його команда діяла неорганізовано.
"У другому таймі ми поступалися в кожному єдиноборстві. У кожному. Ми не могли дозволити суперникові забити другий гол. У Лінгарда була пара відмінних шансів відзначитися. Але в певних аспектах гри ми діяли не організовано. Складно налагодити гру, коли щотижня доводиться міняти склад через травми. Але таке можливо у футболі", - зазначив Ван Гал.
Голландець вважає, що у "червоних дияволів" буде можливість обіграти Мідтьюлланд в матчі-відповіді на Олд Траффорд.
Варто зазначити, що основний принцип закону Мерфі: якщо є ймовірність того, що якась неприємність може трапитися, то вона обов'язково відбудеться.
Нагадаємо, Манчестер Юнайтед поступився датському клубу Мідтьюлланд в гостьовому матчі 1/18 Ліги Європи з рахунком 1:2.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?