Розграбували мисливські угіддя Януковича: опубліковано відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Розграбували мисливські угіддя Януковича: опубліковано відео

Розграбували мисливські угіддя Януковича: опубліковано відео
Джерело:  ТСН

Мисливські угіддя Віктора Януковича поруч із селищем Сухолуччя на березі Київського моря розграбували невідомі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТСН.
Мародери вивезли всі дорогі меблі, величезні плазмові телевізори, вибили елітну сантехніку і навіть викрутили розетки.
Кудись зникли і тисячі диких звірів. Залишилися кілька десятків козуль і оленів.
Угіддя Януковича займають 30 тисяч гектарів. Їх виявили активісти Майдану два роки тому. Землю планували передати лісомисливському господарству під заповідник. Однак за два роки чиновники так і не надали об'єктам статусу державної власності.
Якийсь час їх охороняли бійці батальйону "Київ-2". А що сталося далі - невідомо.
Оглянувши майно, слідчі повідомили, що ГПУ розпорядилася опечатати приміщення і відтепер взяти його під державну охорону. Адже там залишилися ще люстри за сотні тисяч доларів і кілька елітних стільців.
"У головному будинку залишилося тільки три стільці, диван і чотири столи. Не за день було зроблено. Слідів ніяких немає. Все було відкрито", - розповів слідчий вишгородській поліції Олексій Тищенко.
Комендант Межигір'я Денис Тарахкотелік каже, що для вивезення майна потрібно було використовувати багато вантажівок.
"Якщо говорити про фуру, яка має 90 кубів, то це мінімум десять фур. Це явно не тиждень розбирали, а систематично. Одна група - масштабно. А інші підбирали, або місцеві жителі, або ще хто", - вважає він.



Як повідомляв ONLINE.UA, глава міністерства закордонних справ України Павло Клімкін розповів про стратегію щодо борга Януковича в $3 мільярди.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?