Як готували відставку Яценюка: журналісти показали відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Як готували відставку Яценюка: журналісти показали відео

Як готували відставку Яценюка: журналісти показали відео

Журналісти підготували відеоролик під назвою "Кулуарщина" про те, як у Верховній Раді 16 лютого збирали підписи за відставку уряду Арсенія Яценюка..
Сюжет показали в програмі Схеми Радіо Свобода, передає ONLINE.UA.
У ролику показано, як напередодні голосування за відставку близько 20:00 до Кабінету міністрів почали з'їжджатися представники Народного фронту для проведення засідання фракції. Журналісти відзначають, що зустріч тривожна. Також показано, як один з депутатів приїжджає на автомобілі, якого немає в його декларації. Коли всі нардепи зібралися, виявилося, що самого прем'єра Арсенія Яценюка немає.



Нагадаємо, Верховній Раді не вистачило 32 голосів: депутати визнали роботу уряду незадовільною, однак відправити у відставку Кабінет міністрів не змогли.
Після цього главу Кабміну Арсенія Яценюка і президента Петра Порошенка звинуватили в змові, назвавши події в Раді "зрежисованою виставою".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?