Розвідка дізналася, навіщо помічник Путіна їздив до Донецька
Категорія
Політика
Дата публікації

Розвідка дізналася, навіщо помічник Путіна їздив до Донецька

Розвідка дізналася, навіщо помічник Путіна їздив до Донецька
Джерело:  ЛІГА.net

Представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький розповів, з якою метою помічник президента Росії Володимира Путіна Владислав Сурков протягом лютого вже двічі відвідував окуповані території Донбасу
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ЛІГА.net.
"Під час останнього візиту Суркова на окуповані території розглядалося питання відновлення бойових дій. Основною метою таких дій російських окупаційних військ вважається вихід на адміністративні кордони Луганської та Донецької областей", - сказав Скібіцький на брифінгу.
За його словами, під час візиту Суркова обговорювалося питання про задіювання структур ФСБ Росії для дестабілізації ситуації в Харківській, Запорізькій та інших областях України.
"Основна мета візитів - доведення рішень Кремля про подальший розвиток ситуації на сході України, інструкції та вказівки про подальші дії", - сказав представник розвідки.
Скібіцький зазначив, що в Міноборони пов'язують активізацію бойових дій окупаційних військ Росії саме з візитами російських керівників. Як правило, в цей період посилюються обстріли, збільшується їх кількість, посилюється розвідувальна діяльність.
Раніше з'явилася достовірна інформація про те, що на окупованій території був помічений помічник президента РФ Володимира Путіна Владислав Сурков, якого називають куратором анексії Криму та так званих ДНР-ЛНР.
Нагадаємо, за минулу добу зафіксовано 55 випадків порушення режиму тиші.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?