Австралія переобладнала бізнес-літаки у розвідувальні
Категорія
Технології
Дата публікації

Австралія переобладнала бізнес-літаки у розвідувальні

Австралія переобладнала бізнес-літаки у розвідувальні

Королівські військово-повітряні сили (ВПС) Австралії придбають два літаки бізнес-класу G550, переобладнані для радіоелектронної боротьби та розвідки..


Про це повідомляє  ONLINE.UA, посилаючись на офіційне видання салону Singapore Airshow 2016 Show News.

Зокрема, корпорація L-3 Communications переобладнає два бізнес-джети G550 в багатоцільові літаки, призначені для РЕБ, розвідки і раннього виявлення повітряних цілей.
За інформацією видання, вартість контракту становить 93,6 мільйона доларів. Два літаки пройдуть переобладнання в Техасі і будуть передані замовнику в листопаді 2017 року. Як зазначає видання, можливість цих літаків здійснювати польоти на великих висотах забезпечить підвищену дальність виявлення цілей.
У складі Королівських ВПС Австралії вони замінять літаки P-3C Orion, переобладнані з морських патрульних машин в літаки РЕБ у 1990-х роках. При цьому протичовнові «Оріони» планується замінити на літаки P-8A «Посейдон» та безпілотники MQ-4C «Тритон».


Раніше повідомлялося, що Австралія виділяє 500 тисяч доларів на  борьбу з вірусом Зіка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?