20 лютого Київ охоронятимуть 4 тис поліцейських та добровольці
Категорія
Культура
Дата публікації

20 лютого Київ охоронятимуть 4 тис поліцейських та добровольці

20 лютого Київ охоронятимуть 4 тис поліцейських та добровольці
Джерело:  online.ua

У День пам'яті Героїв Небесної Сотні в столиці для охорони громадської безпеки задіють близько 4 тис співробітників поліції та інших регіонів, в тому числі і 600 чоловік від добровольчих батальонів.
Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк та начальник Головного управління Національної поліції в місті Києві Андрій Крищенко, повідомляє  ONLINE.UA.
"В основному заходи будуть проходити на Майдані Незалежності, біля Жовтневого палацу і на Європейській площі. Серед запланованого - збори, мітинги і хода. У цілому для охорони громадської безпеки буде задіяно до 4000 працівників столичної поліції і посаги сил з інших регіонів, в тому числі 600 представників добровольчих батальйонів. Також організовані добові чергування кінологів зі службовими собаками, бойові чергування шести груп фахівців вибухотехнічної служби ", - розповів Крищенко.
Він повідомив, що при необхідності буде проводитися перевірка документів громадян і поверхневий огляд речей, що передбачено Законом України «Про Національну поліції». А потім попросив киян і гостей столиці з розумінням поставитися до таких посиленим методам безпеки.
У той же час Шкіряк наголосив, що "збройні провокації завтра не виключені, адже ситуація в Україні грає на руку насамперед сусідові-агресору".
"Робота російських спецслужб триває, тому реванш ворожих сил - це не міф, а реальність. А тому ми не повинні дати ворогові жодного шансу", - підкреслив він.
Нагадаємо, в Києві почалася  акція вшанування  героїв Небесної сотні.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?