Ходорковський розповів, чи є у нього ненависть до Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Ходорковський розповів, чи є у нього ненависть до Путіна

Ходорковський розповів, чи є у нього ненависть до Путіна
Джерело:  Ехо Москви

Екс-глава ЮКОСу Михайло Ходорковський розповів про своє ставлення до президента РФ Путіна.
Про це повідомляє  ONLINE.UA, посилаючись на Ехо Москви.
«Я не бачу протистояння між нами в особистій сфері, наші рахунки закриті, - відповів на це глава «Відкритої Росії». - Він - мій політичний опонент. Я вважаю, що правильно і гідно, коли колишній опонент - колишній президент або колишній прем'єр-міністр - будуть користуватися повною недоторканністю, як це і заведено у нормальних країнах (у разі, якщо вони не вчинять персональних злочинів). Вони повинні бути звільнені від відповідальності за свої дії в ході політичного життя, якщо це не були кримінальні злочини, але це має встановити суд», - сказав Ходрковський.
Також він наполягає на тому, що треба жити мирно і вміти прощати.
«Я знаю, що багато представників опозиції є прихильниками жорсткого ставлення до режиму і майбутніх люстрацій, але я вважаю, що це - шлях в нікуди. У країні дуже багато ненависті, суспільство занадто роз'єднано. Хтось повинен почати прощати, і, якщо ми вважаємо себе людьми більш моральними, ніж наші опоненти, а ми сподіваємося, що так і є, то прощати повинні почати ми. Як би це не було важко ».
Нагадаємо, опальний російський  олігарх висловився про судьбу Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?