Кремль замовив: соцмережі відреагували на "новий Майдан" в Києві
Категорія
Політика
Дата публікації

Кремль замовив: соцмережі відреагували на "новий Майдан" в Києві

Кремль замовив: соцмережі відреагували на "новий Майдан" в Києві
Джерело:  online.ua

У центрі Києва в суботу, 20 лютого, в другу річницю розстрілу Небесної Сотні, представники так званої "Радикальної правої сили" влаштували сутички і погрожують оголосити "новий Майдан".

Нагадаємо, вдень у суботу невідомі влаштували в центрі столиці заворушення, зокрема, вони кидали каміння  у вікна офісу  компанії українського підприємця Ріната Ахметова.

Після вони попрямували  трощити відділення банків: "Сбербанка России" і "Альфа-Банку".

Після активісти "Радикальної правої сили"  зайняли готель "Козацький", заборонили туди вхід всім, крім постояльців. Вони привезли на Майдан намети і дрова, і перекрили рух на вулиці Хрещатик.


Ці події викликали неоднозначну реакцію в мережі, багато хто критикує тих, хто намагається почати нові протести, і називають провокаторами.  ONLINE.UA  зібрав публікації користувачів соцмереж з приводу подій в Києві.













Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?