Ядерна війна Путіна: думка експерта
Категорія
Політика
Дата публікації

Ядерна війна Путіна: думка експерта

Ядерна війна Путіна: думка експерта
Джерело:  apostrophe.ua

Військовий експерт Росії Павло Фельгенгауер розповів про те, як президент Росії Володимир Путін може розв'язати ядерну війну.


Про це повідомляє  ONLINE.UA  з посиланням на  Апостроф.


На думку Павла Фельгенгауера, ймовірність розвитку конфлікту між Росією і Туреччиною з подальшим переходом в ядерну війну, - вище ніж будь-коли раніше. До цього ситуація була так напружена тільки в 1973 році, коли ядерну зброю США і СРСР було приведено в повну бойову готовність.


"Ядерний поріг досить близький. Тому що ймовірність зіткнення російських і турецьких сил досить висока", - так сказав в інтерв'ю Фельгенгауер.


Військовий експерт також розповів свій варіант розвитку подій, при якому ситуація розростеться до ядерної війни.


Для цього необхідно, щоб турецькі військові сили накопичилися в одному місці. Тоді російський крейсер може збити ракетою турецький літак, після чого турки потоплять крейсер. З огляду на і так напружені відносин між країнами, розвиток конфлікту викличе агресивну реакцію з боку обох сторін, і, якщо реакція буде супроводжуватися лише звичайними боєголовками, - то не варто очікувати великого збитку. Але за те, що боєголовки будуть звичайними, - ніхто не поручиться.


"Це абсолютно можливі речі, які можуть статися в досить близьке час", - сказав Фельгенгауер.


Раніше ONLINE.UA повідомляв про те, що  НАТО не зможе підтримати Туреччину  в разі війни з Росією.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?