Нардеп розповів про змову навколо відставки Яценюка
Категорія
Політика
Дата публікації

Нардеп розповів про змову навколо відставки Яценюка

Нардеп розповів про змову навколо відставки Яценюка

Народний депутат України фракції "Блок Петра Порошенка" Сергій Лещенко розповів про нові подробиці змови для збереження глави уряду Арсенія Яценюка на своєму посту.


Про це повідомляє  ONLINE.UA  з посиланням на блог Лещенко в  Українській правді.


За словами нардепа, "Опозиційному блоку" дали право всього на шість голосів за відставку Яценюка, для чого президент України Петро Порошенко особисто контактував з лідером фракції Юрієм Бойком. Бойко не міг не послухатися, оскільки генеральний прокурор Віктор Шокін протягом восьми місяців не дає хід справі про зняття з Бойко депутатської недоторканності і його арешт. Голоси розподілилися серед публічних членів фракції, квота була перевищена на два голоси. Зовсім не голосували в основному ті, хто прямо перед цим вимагав визнання роботи уряду незадовільною.


У групі "Воля народу" роль посередника дісталася Олесю Довгому. Дев'ять чоловік з групи спочатку голосувало за визнання роботи Яценюка незадовільною, але у вирішальний момент витягли картки і не віддали голос за його відставку. Частина з них написали заяви з проханням зарахувати їхні голоси, що неможливо після завершення голосування.


В "Радикальної партії" Олега Ляшка теж нескладно простежити вектор метаморфоз. Ляшко працює в близькому співробітництві з українським підприємцем Ринатом Ахметовим, - головною опорою Арсенія Яценюка.


У фракції "Блок Петра Порошенка" примітно те, що 12 народних депутатів не стали голосувати за відставку Яценюка, хоча перед цим ставили підпис на документі з вимогою зняти його з посади. У сумі утрималося 24 людини з БПП. І між усіма такими, що утрималися від голосування депутатами можна знайти прямий зв'язок з президентом України Петром Порошенко, Арсенієм Яценюком або ж з кимось із їхнього близького оточення.


"Однак головним об'єктом критики з вуст президента Порошенко на останньому засіданні фракції стали не ці депутати, а ми з Мустафою Найємом - через те, що зважилися сказати про змову вголос. Замість відвертої розмови відбулося прилюдне зганяння зла", - додав Сергій Лещенко до свого аналізу.


Раніше ONLINE.UA публікував підбірку  думок користувачів соцмереж  щодо провалу відставки Яценюка.


Також, що президент Росії  Володимир Путін стає сильнішим  через хаос в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?