США звернулися до української влади
Категорія
Політика
Дата публікації

США звернулися до української влади

США звернулися до української влади

На честь другої річниці Революції Переваги департамент США звернувся до українського уряду.


Про це повідомляє  ONLINE.UA  з посиланням на  dw.com.


Заява була оприлюднена в суботу на сайті зовнішньополітичного відомства США. У ній міститься заклик до спільної роботи з українською владою, а також роботи над прискоренням реформ.


"Сьогодні ми приєднуємося до народу України у вшануванні пам'яті Революції Переваги і тих, хто віддав своє життя, щоб побудувати більш справедливу, демократичну і європейську Україну", - сказано в заяві.


Як сказано в заяві, викорінення корупції, прагнення до прогресу і прискорення реформ, - кращий спосіб вшанувати пам'ять героїв Небесної сотні, загиблих на Майдані.


"Український народ вимагає змін, він заслуговує них, і США продовжують підтримувати його європейський вибір", - значиться в заяві.


Раніше ONLINE.UA публікував  заяву президента України  Петра Порошенка про те, як просуваються розслідування злочинів часів Майдану.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?