Популярного радійника затримали за антиукраїнську пропаганду
Категорія
Події
Дата публікації

Популярного радійника затримали за антиукраїнську пропаганду

Популярного радійника затримали за антиукраїнську пропаганду
Джерело:  online.ua

За активну антиукраїнську пропаганду в соціальних мережах співробітниками СБУ був затриманий працівник популярної радіостанції.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр Служби безпеки України.
Затримання пройшло в Павлограді Дніпропетровської області.
У 2015 році радійник через Інтернет познайомився з представниками ДНР і на їх пропозицію погодився поширювати сепаратистські матеріали і стати адміністратором кількох антиукраїнських груп в соцмережах.
"Зловмисник поширював матеріали, які дискредитують українську державу і армію, популяризував терористичні організації ДНР/ЛНР, закликав до ухилення від мобілізації і створення на території України т.зв. "Новоросії". Адміністратор також інформував своїх кураторів про суспільно-політичні настрої на підприємствах вугільної галузі Дніпропетровщини", - йдеться в повідомленні.
Під час проведення обшуку співробітники спецслужби вилучили у спільника терористів комп'ютерну техніку з доказами протиправної діяльності.
Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 110 Кримінального Кодексу України. Триває досудове слідство.
Як повідомляв ONLINE.UA, через «русскую весну» в Україні порівняли Росію з наркоманом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?