Смертельна гонитва в Києві: з'явилася нова деталь
Категорія
Події
Дата публікації

Смертельна гонитва в Києві: з'явилася нова деталь

Смертельна гонитва в Києві: з'явилася нова деталь

У міністерстві внутрішніх справ повідомили, що начальник Управління патрульної поліції Києва Юрій Зозуля брав участь в смертельному переслідуванні автомобіля BMW 7 лютого, яке призвело до загибелі 17-річного пасажира.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.
Як розповів прес-секретар МВС Артем Шевченко, Зозуля, дізнавшись про цей інцидент, прибув «на його фінальну стадію». Представник міністерства не виключив, що начальник патрульної поліції міг прибути на власному авто, позаяк у той день у нього був вихідний.
Коментуючи інформацію, що з'явилася в деяких ЗМІ, про те, що прокуратура нібито вилучила для експертизи і табельну зброю Зозулі в рамках кримінального провадження щодо вбивства пасажира BMW, Шевченко сказав, що йому про це нічого не відомо, однак прокуратура має повноваження з вилучення зброї поліцейських.
Нагадаємо, 18 лютого Печерський районний суд міста Києва заарештував поліцейського Сергія Олійника, який брав участь в гонитві 7 лютого і підозрюється у вбивстві пасажира BMW. Пізніше стало відомо, що затриманий Олійник виявився причетним до незаконного затримання активістів Автомайдану.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?