Як живе окупований Луганськ: з'явилися фото
Категорія
Політика
Дата публікації

Як живе окупований Луганськ: з'явилися фото

Як живе окупований Луганськ: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилися фотографії з життя окупованого Луганська.
Фото оприлюднив мандрівник і письменник Антон Кротов на своїй сторінці в ЖЖ, передає ONLINE.UA.
"Викладу нашвидку деякі свої фотографії з центру Луганська. Вчора і сьогодні. 60 знімків. Включаючи нові пам'ятники, побудовані в нинішню епоху. Місто виглядає простіше і вбогіше, ніж Донецьк. Плакатів і портретів лідера ЛНР не видно, магнітів з ним теж немає. Проїзд в транспорті - 10 рублів. Все дорожче, ніж в Донецьку, особливо транспорт, і транспорту менше, і місцевого, і міжміського", - написав він.
"До речі, незважаючи на загальне малолюддя, сьогодні на моїй лекції в Луганській бібліотеці було 66 чоловік. Бібліотека теж постраждала від снаряда, але лагодиться поступово", - додав Кротов.

















Як повідомляв ONLINE.UA, на непідконтрольній території Донецької та Луганської областей Верховна Рада України хоче перейменувати чимало населених пунктів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?