Погоня в Києві: з'явилося нове відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Погоня в Києві: з'явилося нове відео

Погоня в Києві: з'явилося нове відео
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилася повна версія відео з реєстратора поліцейського, якого звинувачують у вбивстві пасажира BMW.
Про це повідомляє народний депутат від Народного фронту Антон Геращенко на своїй сторінці в Facebook, передає ONLINE.UA.
Він зазначив, що на повному відео з нагрудної камери Олійника, яке прокуратура продемонструвала в Печерському суді, видно, настільки драматичною була погоня за BMW.
"Скільки разів патрульні вимагали через гучномовець зупинити машину, яка представляє смертельну загрозу для інших учасників руху. Скільки разів попереджали, що вони будуть змушені застосувати вогнепальну зброю", - підкреслив Геращенко.
Нардеп пише, що на повному відео видно, як патрульний Олійник почав застосовувати зброю, стріляючи по задньому лівому колесу BMW і розстріляв всю обойму по колесу.
"За це його можна звинуватити в тому, що він не вміє влучно стріляти вночі по колесах машини, яка рухається на захмарній швидкості", - висловив обурення Геращенко.
Також він підсумував, що на відео видно, що ні про яке планування умисного вбивства водія і пасажирів BMW мова йти не може.

Як повідомляв ONLINE.UA, співробітник Патрульній служби Національної поліції України Сергій

Олійник виявився причетним до незаконного затримання активістів

Автомайдану.


Також повідомлялося, що начальник Управління патрульної поліції Києва Юрій

Зозуля брав участь у смертельній гонитві за автомобілем

, яка привела до загибелі 17-річного пасажира.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?