Українці висловилися з приводу нападів на російські банки - опитування
Категорія
Політика
Дата публікації

Українці висловилися з приводу нападів на російські банки - опитування

Українці висловилися з приводу нападів на російські банки - опитування
Джерело:  online.ua

На минулих вихідних в кількох містах України були здійснені напади на офіси російських банків.
20 лютого в Києві закидали камінням"Альфа Банк" (вже фактично не є російським) і "Сбербанк Росії". Також було скоєно напад на офіс компанії СКМ українського підприємця Ріната Ахметова.
У ніч на 22 лютого у Львові невідомі влаштували пожежу у відділенні "Ощадбанку Росії" на вулиці Франка, поблизу Стрийського ринку. Крім, того, була спроба підпалити ще одне відділення російського банку на вулиці Чорновола.
У Маріуполі невідомі розбили скло в "Сбербанку Росії", розташованому на Лівобережжі.
Редакція ONLINE.UA поцікавилася у українців, чи підтримують вони подібні акції. Як показали результати опитування, більше половини респондентів (55%) не схвалюють атаки на відділення російських банків.
Так 68% жителів сходу країни висловилися проти таких нападів, на півдні відсоток трохи менше - 58%, на півночі і в центрі - 53%, а ось більшість представників заходу України є прихильниками подібних акцій.



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?