Опубліковані перші фотографії універсала Megane Estate
Категорія
Авто-мото
Дата публікації

Опубліковані перші фотографії універсала Megane Estate

Опубліковані перші фотографії універсала Megane Estate
Джерело:  AutoUA

Компанія Renault розсекретила фотографії нового універсала Megane Estate до світової прем'єри в Женеві.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
Першим французи показали «оспортивлену» версію GT з повнокерованим шасі 4Control.
У Renault відзначили, що Megane Estate GT стане першим універсалом С-класу з підрулюючими задніми колесами. Як відомо за представленими в минулому році хетчбеками, топова комплектація GT відрізняється від звичайних версій більш «агресивним» дизайном передка з додатковим шильдиком під логотипом марки, переналаштованою підвіскою і посиленими гальмами. У «Естейт» на додачу до цього встановлені рейлінги на даху і «плавець» замість звичайної антени.
Характеристики нової версії Renault Megane поки не називаються. За попередньою інформацією, новинка буде приблизно на 30 см довше хетчбека, але при цьому отримає таку ж лінійку двигунів: три дизеля dCi потужністю 90 к.с., 110 к.с. і 130 к.с., бензинові TCe з віддачею 100 л.с. і 130 к.с., а також 205-сильний агрегат для версії GT. Трансмісії - 6-ступінчаста "механіка", а також шести-і семідіапазонний «роботи».



Нові подробиці про Renault Megane Estate очікуються на початку березня, коли автомобіль представлять на автосалоні в Женеві. Чи з'явиться універсал в Україні, поки невідомо. Новий хетчбек дебютує на нашому ринку в другій половині 2016 року.
Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Volvo відмовиться від автомобільних ключів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?